Go to information in English

Menigheten har nå begynt med normalt program på sabbaten, men da med visse begrensninger:

• Syke personer må holde seg hjemme
  • Holde minst 1 meters avstand
  • Nyse og hoste i albue eller et papir som kastes
  • Håndhygiene – vask og/eller hånd desinfeksjon
  • Minst mulig berøring
  • Ingen håndhilsning eller klemming
  • Ekstra rengjøring vil bli gjennomført
  • Ikke sangbøker eller ark
  • Liste med detlakere vil beholdes i to uker for å lette eventuell smittesporing

Mer informasjon kan lese sentralt fra adventist.no

For de som ikke ønsker å komme sammen fysisk enda vil begge deler også bli sendt på youtube på følgende link: http://link.eidsa.no/you . Om du sitter hjemme og gjerne vil gi innput til sabbatskolen, har spørsmål etc., bruk gjerne live chat på youtube.

Meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt for å holde deg oppdatert.

Barnesabbatskole

Med de nye smittevernsreglene som trådte i kraft 15. juni er det nå mulig å gjennomføre barnesabbatskole tilnærmet som normalt. Ved «skoleliknende tilbud» oppheves enmeters-regelen for barn og unge under 20 år, samt for de voksne som leder arrangementet. Dette gjelder dersom dette er nødvendig for å gjennomføre aktiviteten og bare under selve aktiviteten.

• Syke skal ikke delta. Heller ikke de som er i karantene eller isolasjon.
  • Alle vaske hendene eller bruke håndsprit ved ankomst og når de går.
  • Enmeters-regelen gjelder fremdeles for foreldrene som blir med 0-3 barna på sabbatskolen.
  • Enmeters-regelen gjelder generelt for de som ikke er i samme husstand etter at aktiviteten er opphørt.

Andre resurser

Adventistkirken sentralt har også samlet en del resurser som kan brukes både til voksne og barn.